Villa  Bariolée        
Chambres d'Hôtes

Gastenboek

 

 

 Bedankt voor uw reactie


Marika en Ben Verheij
11-07-22 15:37:29
Heerlijk genoten van een geweldig weekend in Normandië. Fijne kamer, goed bed, heerlijk ontbijt. Dank je wel Ingrid en Robert voor de goede zorgen en tips in de omgeving.
Janny en Gerrit Bos
04-06-22 18:09:18
Topdagen!
Wat een goede gastheer en gastvrouw zijn Robert en Ingrid. Een vriendelijke ontvangst, goede tips en niet te vergeten de heerlijke maaltijden! Ingrid is een echte keukenprinses. De omgeving is prachtig en er is veel te bekijken. De slaapkamer is eenvoudig maar alles functioneert.
Als we later in de middag weer terugkwamen konden we in de heerlijke tuin zitten.
Echt genieten!
Anika Siebers
15-11-21 09:22:07
We hebben een heerlijke tijd gehad bij Robert en Ingrid! 's ochtends een heerlijk ontbijt en 's avonds een verrukkelijke maaltijd. Heel fijn om na een lange dag op pad hier thuis te komen. De kamers zijn fijn en de tuinkamer voelt net als een eigen woonkamer.
Jan en Marja de Boer
12-09-21 14:14:51
Na een week terug genieten wij nog steeds na van een fantastische week bij Robert en Ingrid. Op een heerlijke plek zijn wij compleet in de watten gelegd. 's Morgens het zeer uitgebreide ontbijt en 's avonds het diner waarin je bijna de liefde proefde waarmee het was klaargemaakt. Zo lekker.... Het was een heerlijk rustpunt na een dag vol indrukken opgedaan te hebben. Zeker een plaats om nog weer terug te komen.
Piet en Els Dees
09-08-21 12:25:18
Net terug van een heerlijke week bij Ingrid en Robert. Opnieuw genoten van hun ongekende gastvrijheid, de rust en de ambiance. Elke dag begint met een overvloedig ontbijt en elke avond een culinaire verrassing en waardevolle tips voor wandelingen en uitstapjes. Wat ons betreft de ideale plek om Normandië te verkennen.
8 augustus 2021, Piet en Els
Jan van Giessen
02-08-21 13:38:57
We zijn alweer bijna twee weken terug na 3 nachten bij Ingrid en Rob te zijn geweest. Wat een geweldige gastvrouw en heer zijn dat. Je voelt je er direct thuis en ze doen alles voor de gasten. Super uitgebreid ontbijt en een geweldig diner. Zelfs de kinderen hebben ervan gesmuld. Eenvoudige kamers, maar schoon en leuke details. Super aan te bevelen!!!
Gonda Spaans
23-09-19 18:09:41
Lieve Ingrid en Rob,
Dank jullie voor een geweldige week in Villa Bariolee!
Genoten van de schildersweek op jullie locatie. Puur verwennerij.
Fijn gezelschap en super leermeester(es). Heerlijk ontbijt en lunch met als afsluiting subliem diner.
Chaque situation est l'occasion d'etre creatief.

Avec amour, Gonda
Opmerking:
Lieve Gonda,
Dank je wel voor je lieve bericht en wat ontzettend fijn dat je zo genoten hebt van de schildersweek en je verblijf bij ons.

Avec amour, Robert & Ingrid
Gert Janssen
06-09-19 21:56:38
Zojuist terug van een driedaags verblijf bij Robert en Ingrid, de (nieuwe) eigenaren van Villa Bariolée. Het was super. De kamers zijn eenvoudig, maar schoon. Het ontbijt is prima en het diner meer dan voortreffelijk. Uitermate smakelijk. Dat verdient een ster! En dat alles voor weinig geld, vlak bij de invasiestranden. Warm aanbevolen.Kees en Gert
Jan van Noorloos
02-10-16 13:17:25
Arie, Wouter, Ton en Jan waren te gast van 18 tot 20 september 2016. Vooraf was de gastvrijheid ons al toegesneld, want aan de dieetwensen van één van ons werd al voor onze komst buitengewoon aandacht gegeven.
Het was keigezellig, lekker eten, Brabantse gastvrijheid, kortom top.
Janna en Ton Segers-van Veen
29-06-16 23:24:54
Wij zijn weer thuis en hebben een heerlijke week gehad in Villa Bariolee. Veel leuker dan in een hotel! Alles kon, alles mocht, het lekkere eten van Claire, haar warme hartelijkheid, persoonlijke attenties en goede tips, alle gezelligheid om ons heen, ook met de andere gasten. het heeft ons allemaal goed gedaan en is zeker voor herhaling vatbaar! Bravo Claire, we zijn echt onder de indruk van wat je hier in en rond het huis
hebt opgebouwd!
Toos en Ad Schampers
29-06-16 19:03:39
Beste Clair,
Vorige week zijn we bij je te gast geweest in villla Bariolee.
Met je onvermoeibare inzet en hartelijkheid heb je het voor ons tot een onvergetelijke en gezellige week gemaakt. Ook van je kookkunsten hebben we erg genoten.
Bedankt voor dit alles.
Mochten we weer plannen hebben om naar Normandie te gaan dan zullen we zeker bij je komen logeren.
Dus nogmaals bedankt en wie weet tot ziens.
Victor Krijnen
28-06-16 12:34:06
Beste Claire,
De aflopen week hebben Ton Kinneging en ik weer genoten van je voortreffelijke gastvrijheid. Reeds diverse jaren is dit de plek om de accu weer even op te laden en lekker te ontspannen. Tot binnenkort of volgend jaar ! Dank je wel.
Jan van Riel
07-06-16 21:01:56
Samen met twee vrienden heb ik op de motor Normandië bezocht, met name de stranden, waar vroeger alles is gebeurd en we hebben twee nachten in Villa Bariolée geslapen.
En, om Claire haar eigen woorden te gebruiken:
"het is niet chique, maar wek gezekkig". En daarmee slaat ze precies de spijker op de kop. De kamers zijn eenvoudig, maar wel schoon en met fijne bedden, waardoor we heerlijk hebben geslapen. Claire is een allerhartelijkste gastvrouw, die ook nog lekker kan koken. Over drank hoef je je ook niet druk te maken, je pakt uit de koelkast of de wijntap wat je wilt en tekent zelf aan op een formuliertje wat je hebt gebruikt. 's-Avonds gezellig met elkaar de dag doornemen met een glaasje erbij, wat wil je nog meer. En dat alles tegen alleszins redelijke prijzen, we blijven tenslotte toch "hollanders".
Wat ons betreft een aanrader.
Sandra Wim Warmenhoven
04-06-16 17:52:42
Heerlijke midweek vertoefd in villa Kakelbont. Warme gastvrijheid en gezelligheid door Claire en haar nichtje en vriend. Lekker eten en drinken en dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Aan te bevelen!! En voor herhaling vatbaar
Joop Arnold
22-05-16 20:50:08
Claire we hebben weer genoten van ons verblijf bij jou. De rust en zeker de verzorging zijn een pluim waard. Ik weet zeker dat er een vervolg komt.
Greet Vanderstichele
09-05-16 15:04:37
Kort maar fijn verblijf in Villa Kakelbont. Claire zorgde voor een warm onthaal en heel lekker avondmaal met super bloemkool-broccolisoep. Bedankt!
Hannie Hannie Postema
30-04-16 17:50:30
Lieve Claire,
wat hebben we het heerlijk gehad bij jou. Je hebt het goed voor elkaar. Mooie kamers, prachtige gite, een mooie omgeving en een ongekende gastvrijheid. Je mag er trots op zijn. Het is zeker een aanrader en de kans is groot dat je ons nog eens ziet. Dank voor de gezellige dagen.
Iris Goud
26-04-16 09:08:09
Wat hebben we het gezellig gehad in Villa Bariolee! Lekker gegeten, gekletst, kortom genoten. Bedankt Claire! Je kip was heerlijk. Bedankt ook voor je goede adviezen over een D-day route, vide greniers enz. De enige tip die we hebben is: maak het ontbijt ietsje Franser. De rest was top! Heel veel succes met al je plannen en wie weet tot ziens! Groeten, Sam en Hanneke, Lau en Iris
Tonen: 5  10   20
De Tuin