Villa  Bariolée        
Chambres d'Hôtes

Gastenboek

 

 

 Bedankt voor uw reactie


21 berichten op 3 pagina's
Gert Janssen
06-09-19 21:56:38
Zojuist terug van een driedaags verblijf bij Robert en Ingrid, de (nieuwe) eigenaren van Villa Bariolée. Het was super. De kamers zijn eenvoudig, maar schoon. Het ontbijt is prima en het diner meer dan voortreffelijk. Uitermate smakelijk. Dat verdient een ster! En dat alles voor weinig geld, vlak bij de invasiestranden. Warm aanbevolen.Kees en Gert
Jan van Noorloos
02-10-16 13:17:25
Arie, Wouter, Ton en Jan waren te gast van 18 tot 20 september 2016. Vooraf was de gastvrijheid ons al toegesneld, want aan de dieetwensen van één van ons werd al voor onze komst buitengewoon aandacht gegeven.
Het was keigezellig, lekker eten, Brabantse gastvrijheid, kortom top.
Janna en Ton Segers-van Veen
29-06-16 23:24:54
Wij zijn weer thuis en hebben een heerlijke week gehad in Villa Bariolee. Veel leuker dan in een hotel! Alles kon, alles mocht, het lekkere eten van Claire, haar warme hartelijkheid, persoonlijke attenties en goede tips, alle gezelligheid om ons heen, ook met de andere gasten. het heeft ons allemaal goed gedaan en is zeker voor herhaling vatbaar! Bravo Claire, we zijn echt onder de indruk van wat je hier in en rond het huis
hebt opgebouwd!
Toos en Ad Schampers
29-06-16 19:03:39
Beste Clair,
Vorige week zijn we bij je te gast geweest in villla Bariolee.
Met je onvermoeibare inzet en hartelijkheid heb je het voor ons tot een onvergetelijke en gezellige week gemaakt. Ook van je kookkunsten hebben we erg genoten.
Bedankt voor dit alles.
Mochten we weer plannen hebben om naar Normandie te gaan dan zullen we zeker bij je komen logeren.
Dus nogmaals bedankt en wie weet tot ziens.
Victor Krijnen
28-06-16 12:34:06
Beste Claire,
De aflopen week hebben Ton Kinneging en ik weer genoten van je voortreffelijke gastvrijheid. Reeds diverse jaren is dit de plek om de accu weer even op te laden en lekker te ontspannen. Tot binnenkort of volgend jaar ! Dank je wel.
Jan van Riel
07-06-16 21:01:56
Samen met twee vrienden heb ik op de motor Normandië bezocht, met name de stranden, waar vroeger alles is gebeurd en we hebben twee nachten in Villa Bariolée geslapen.
En, om Claire haar eigen woorden te gebruiken:
"het is niet chique, maar wek gezekkig". En daarmee slaat ze precies de spijker op de kop. De kamers zijn eenvoudig, maar wel schoon en met fijne bedden, waardoor we heerlijk hebben geslapen. Claire is een allerhartelijkste gastvrouw, die ook nog lekker kan koken. Over drank hoef je je ook niet druk te maken, je pakt uit de koelkast of de wijntap wat je wilt en tekent zelf aan op een formuliertje wat je hebt gebruikt. 's-Avonds gezellig met elkaar de dag doornemen met een glaasje erbij, wat wil je nog meer. En dat alles tegen alleszins redelijke prijzen, we blijven tenslotte toch "hollanders".
Wat ons betreft een aanrader.
Sandra Wim Warmenhoven
04-06-16 17:52:42
Heerlijke midweek vertoefd in villa Kakelbont. Warme gastvrijheid en gezelligheid door Claire en haar nichtje en vriend. Lekker eten en drinken en dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Aan te bevelen!! En voor herhaling vatbaar
Joop Arnold
22-05-16 20:50:08
Claire we hebben weer genoten van ons verblijf bij jou. De rust en zeker de verzorging zijn een pluim waard. Ik weet zeker dat er een vervolg komt.
Greet Vanderstichele
09-05-16 15:04:37
Kort maar fijn verblijf in Villa Kakelbont. Claire zorgde voor een warm onthaal en heel lekker avondmaal met super bloemkool-broccolisoep. Bedankt!
Hannie Hannie Postema
30-04-16 17:50:30
Lieve Claire,
wat hebben we het heerlijk gehad bij jou. Je hebt het goed voor elkaar. Mooie kamers, prachtige gite, een mooie omgeving en een ongekende gastvrijheid. Je mag er trots op zijn. Het is zeker een aanrader en de kans is groot dat je ons nog eens ziet. Dank voor de gezellige dagen.
Tonen: 5  10   20
De Tuin