Villa  Bariolée        
Chambres d'Hôtes

Gastenboek

 

 

 Bedankt voor uw reactie


12 berichten op 3 pagina's
Victor Krijnen
28-06-16 12:34:06
Beste Claire,
De aflopen week hebben Ton Kinneging en ik weer genoten van je voortreffelijke gastvrijheid. Reeds diverse jaren is dit de plek om de accu weer even op te laden en lekker te ontspannen. Tot binnenkort of volgend jaar ! Dank je wel.
Jan van Riel
07-06-16 21:01:56
Samen met twee vrienden heb ik op de motor Normandië bezocht, met name de stranden, waar vroeger alles is gebeurd en we hebben twee nachten in Villa Bariolée geslapen.
En, om Claire haar eigen woorden te gebruiken:
"het is niet chique, maar wek gezekkig". En daarmee slaat ze precies de spijker op de kop. De kamers zijn eenvoudig, maar wel schoon en met fijne bedden, waardoor we heerlijk hebben geslapen. Claire is een allerhartelijkste gastvrouw, die ook nog lekker kan koken. Over drank hoef je je ook niet druk te maken, je pakt uit de koelkast of de wijntap wat je wilt en tekent zelf aan op een formuliertje wat je hebt gebruikt. 's-Avonds gezellig met elkaar de dag doornemen met een glaasje erbij, wat wil je nog meer. En dat alles tegen alleszins redelijke prijzen, we blijven tenslotte toch "hollanders".
Wat ons betreft een aanrader.
Sandra Wim Warmenhoven
04-06-16 17:52:42
Heerlijke midweek vertoefd in villa Kakelbont. Warme gastvrijheid en gezelligheid door Claire en haar nichtje en vriend. Lekker eten en drinken en dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Aan te bevelen!! En voor herhaling vatbaar
Joop Arnold
22-05-16 20:50:08
Claire we hebben weer genoten van ons verblijf bij jou. De rust en zeker de verzorging zijn een pluim waard. Ik weet zeker dat er een vervolg komt.
Greet Vanderstichele
09-05-16 15:04:37
Kort maar fijn verblijf in Villa Kakelbont. Claire zorgde voor een warm onthaal en heel lekker avondmaal met super bloemkool-broccolisoep. Bedankt!
Tonen: 5  10   20
De Tuin